În anul 2014 compania “MOLDASIG” SA a fost plasată pe locul 61 in TOP100

TOP100 See2014 – este un rating anual al celor mai mari companii de asigurare, realizate de SeeNews, în baza indicatorilor financiari ale companiilor de asigurare din Europa de Sud-Est.

E foarte greu să fii in topul ratingului menționat mai sus, fiindcă pozitia instabilă a pieţii mondiale influențează foarte mult profitul companiilor din Europa de Sud-Est, care pierd până la 70 milioane de euro anual. În lista TOP100 See, în fiecare an sunt incluse companii de asigurare ca “Croatia Osiguranje” şi “Adriatic Slovenica” din Slovenia, “SiVZK” din Bulgaria, “BCR Asigurari de Viata”şi “Lig Insurance” din Romania, “UNIQA Life Insurance” din Serbia, “Uniqa Nezivotno Osiguranje” din Muntenegru şi multe altele acestea fiind cele mai mari companii de asigurare din Europa de Sud-Est.

Compania MOLDASIG SA este lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova. Compania pune la dispoziţie un spectru complet de servicii în sfera asigurărilor: asigurări auto, asigurări medicale, asigurarea bunurilor persoanelor fizice si juridice, la fel si asigurări agricole, asigurări de accidente si multe altele. Numărul partenerilor MOLDASIG SA creşte cu fiecare zi şi fiecărui client îi este garantată fiabilitatea si siguranţa.

MOLDASIG SA este întotdeauna alături de persoanele care au nevoie de protecție si de companiile, care vor să-și protejeze proprietatea în orice situaţie economică.

Faptul că compania MOLDASIG SA este in TOP100 See2014, este o dovada că deține un nivel mare de dezvoltare şi fiabilitate în orice tip de asigurări! 

24 Oct 2014
În anul 2014 compania “MOLDASIG” SA a fost plasată pe locul 61 in TOP100
TOP100 See2014 – este un rating anual al celor mai mari companii de asigurare, realizate de SeeNews, în baza indicatorilor financiari ale...
[...]

03 Sep 2014
Doi lideri, o singură soluţie: Bancassurance de la Moldasig şi Moldova Agroindbank
Doi lideri în sectoarele pe care le reprezintă - BC „Moldova Agroindbank” SA şi Compania de asigurări „Moldasig” SA...
[...]

08 Mai 2014
Achitarea operativă victimelor incendiului
Unul dintre apartamente mansardă situate în mun. Chișinău, str. Independenței, № 10/2, afectate de incendiul izbucnit la data de 01 mai...
[...]