Peste

300,000,000 lei

răspundere asumată
anul curent

Peste

35,000,000 lei

achitari pentru despăgubiri
anul curent

Peste

70,000

turiști asigurați
anul curent

02 februarie 2018
Câștigătorii celei de a doua extrageri au fost desemnați! Pe data de 1 Februarie 2018 a avut loc a doua extragere a premiilor din cadrul campaniei „Automobil asigurat, combustibil garantat!”.
02 Decembrie 2017
Câștigătorii primei extrageri au fost desemnați! Pe data de 1 Decembrie 2017 a avut loc prima extragere a premiilor din cadrul campaniei „Automobil asigurat, combustibil garantat!”.
25 octombrie 2017
Din 25 octombrie 2017 și până în 31 martie 2018, Moldasig își premiază clienții fideli.
Eugen
(26 ani)

Vă sunt foarte recunoscător pentru promptitudinea de care ați dat dovadă. Mi-ați fost de mare ajutor, mai ales în condițiile în care eram plecat din localitate, în perioada sărbătorilor de iarnă, m-ați ajutat într-un timp scurt, folosind tehnologia și internetul într-un mod corespunzător și cu o amabilitate care mă face cu siguranță să vă recomand cu încredere, mai departe!

Irina
(31 ani)

Angajații sunt foarte politicoși, își cunosc foarte bine modul de desfășurare a activității, sunt la curent cu toate documentele care trebuie întocmite și înaintate pentru un dosar de daună sau încheierea unui RCA (activități cu care am avut contact direct) și oferă suport competent pentru rezolvarea tuturor posibilelor probleme ale clienților.

Mersi mult!

Alexei
(56 ani)

Am toată încrederea să lucrez cu Moldasig pentru că furnizează cele mai bune servicii de pe piața asigurărilor. La Moldasig am RCA, Casco și săptămâna viitoare plec in Spania așa că cu siguranță o să apelez la Moldasig pentru a  asigura călătoria pentru toată familia.

Mulțumesc!