Peste

300,000,000 lei

răspundere asumată
anul curent

Peste

35,000,000 lei

achitari pentru despăgubiri
anul curent

Peste

70,000

turiști asigurați
anul curent

16 Decembrie 2016
Cea dea doua extragere a premiilor bănești în cadrul campaniei promoționale ”Super RCA cu noroc!”, desfășurată de către Moldasig la data de 16 decembrie 2016 își are cîștigătorii desemnați
16 Septembrie 2016
Prima extragere a premiilor bănești în cadrul campaniei promoționale ”Super RCA cu noroc!”, desfășurată de către Moldasig la data de 16 septembrie 2016 își are cîștigătorii desemnați
27 Iulie 2016
Un punct important în planificarea călătoriei, îl constituie procurarea poliţei de asigurare facultativă de sănătate în străinătate, care pentru o plată nesemnificativă poate garanta un ajutor major!
Eugen
(26 ani)

Vă sunt foarte recunoscător pentru promptitudinea de care ați dat dovadă. Mi-ați fost de mare ajutor, mai ales în condițiile în care eram plecat din localitate, în perioada sărbătorilor de iarnă, m-ați ajutat într-un timp scurt, folosind tehnologia și internetul într-un mod corespunzător și cu o amabilitate care mă face cu siguranță să vă recomand cu încredere, mai departe!

Irina
(31 ani)

Angajații sunt foarte politicoși, își cunosc foarte bine modul de desfășurare a activității, sunt la curent cu toate documentele care trebuie întocmite și înaintate pentru un dosar de daună sau încheierea unui RCA (activități cu care am avut contact direct) și oferă suport competent pentru rezolvarea tuturor posibilelor probleme ale clienților.

Mersi mult!

Alexei
(56 ani)

Am toată încrederea să lucrez cu Moldasig pentru că furnizează cele mai bune servicii de pe piața asigurărilor. La Moldasig am RCA, Casco și săptămâna viitoare plec in Spania așa că cu siguranță o să apelez la Moldasig pentru a  asigura călătoria pentru toată familia.

Mulțumesc!