Informatie generala

"Moldasig" este lider pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova. în decursul celor doisprezece ani de activitate, compania s-a situat pe primele poziţii în aproape toate tipurile de asigurări. Ne construim şi dezvoltăm compania pe baza valorilor noastre imuabile - promptitudinea efectuării plăţilor, gradul ridicat de lichiditate al activelor, atitudinea responsabilă faţă de risc şi eficienţa serviciilor de reasigurare. Acest mod de abordare a afacerilor şi asigurărilor a permis "Moldasig" să devină o companie progresivă şi modernă, cu un rol remarcabil în definirea şi promovarea culturii de asigurare pe teritoriul ţării noastre.

Încercăm să fim aproape de fiecare client, în orice moment şi în orice locaţie, atât în Moldova, cât şi peste hotarele ei. în serviciul clienţilor "Moldasig" activează actualmente peste 100 de oficii moderne, combinate într-o singură reţea. Cele peste 30 de produse de asigurare din portofoliul companiei oferă posibilitatea de a asigura absolut totul ce este mai preţios şi important în afacerile şi viaţa privată a clienţilor noştri.

Şi, ceea ce e mai important - facem tot posibilul pentru a găsi soluţii şi pentru a ajuta fiecare client să îşi recupereze maximal pierderile în orice situaţie dificilă. Mulţumim clienţilor noştri pentru încredere investită în activitatea de zi cu zi a echipei "Moldasig" şi sperăm că aceasta va constitui garanţia de încredere în siguranţa companiei noastre.